Извор:Фото: АТА имагес/В. Данилов/Принтскрин Јутјуб/Звезде Гранда

КАРЛЕУША НИКАД ОШТРИЈА Испрозивала колеге, ЊЕГА није штедела

Извор: Нпортал

29.08.2022.

16:41

ЈЕЛЕНА Карлеуша изнела је ми8шљење о својим колегама који су претходних дана наступали на једном музичком фестивалу у Београду.

Она се на Инстаграму својим пратиоцима обратила подужим статусом, који је објавила уз снимак свог прошлогодишњег наступа на истом фестивалу.

BloombergAdria.com

Њој се већина учесника није свидела, док је према њеним речима, њен прошлогодишњи концерт "обишао свет".

-Иимам потребу да напишем пар речи о овогодишњим извођачима. Уз пар часних изузетака, извођаци су публику почастили бедним сценским наступима без улагања и идеје, тужним плејбеком, вокалним неталентом, пријавим патикуринама и мајчуринама, стомачинама и брадуринама, покушајем сценских костима као са цртежа особе која описује психијатру своје ноћне море, утрипованим понашањем суперстарова из Пржогрнаца и комплексима иначе гладне, па на моменат нахрањене гладне деце Бијафре, са уложеним трудом и средствима у вредности од 100 евра и пружању публике мање - више тешке кринжаре - започела је ЈК, па додала:

- Од свих који су били 3 дана на оној лепој и ни мало употребљеној сцени, у овом послу остаће њих пар. Ако и толико. Остали ће окусити горки укус заборава већ у наредних 6 месеци, таман док клинци годишта 13-15 не напуне годину више. Бламантно пружање ничега, и зато заслужујете да се вратите тамо одакле сте и дошли, у сан да сте успели. 5 минута славе може имати свако, као ви, али трајати може само онај који улаже крв, зној, новац, срце, муда, мозак, жељу, труд и вољу. Сви заједно да се скупите, нисте једна права велика звезда која сија. Опет кажем част изузецима - написала је Карлеуша.

BloombergAdria.com

 

Она се затим посебно обрушила на Михајла Веруовића Војажа, кога је назвала "малим паћосом".

- Посебно ми је засметао неки мали паћос који је ладно изговорио да једва подноси притисак славе и да је постигао све што се постићи може, а ја не знам ни како се зове, али сам чула да тон не може да убоде! Неће ни мама знати како се зове до Нове године. Поштовање публике, улагање и одрицање - то је оно због чега се траје заувек. Хвала на пажњи! - завршила је Карлеуша у свом стилу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".