Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/danymaksi

НИКАДА СЕ НИСУ ВЕНЧАЛИ Ово је партнер Данице Максимовић ФОТО

Извор: Нпортал

29.08.2022.

22:47

САПУТНИК Данице Максимовић њена је дугогодишња љубав и подршка.

Невенчани супруг Данице Максимовић, Тодор Лолић највећа подршка славној глумици деценијама уназад.

Овај пар своју љубав није крунисао браком, а у ванбрачној заједнци добили су сина Милоша Лолића, познатог и веома успешног режисера који већ 10 година живи ван граница Србије.

Даницу и Тодора ретко виђамо заједно, али на друштвеним мрежама се недавно појавила слика пара који своју љубав негује и у истој ужива као првиг дана. На фотографији се види насмејана глумица која ужива поред свог супруга.

Даница је својевремено за магазин "Сторy" открила тајну њиховог трајања

- Верујем да вам је тешко да то схватите кад данас сви живе неке инстант животе и виртуелну стварност. Погледи, додири, лептирићи у стомаку, све оно што чини љубав потпуном, тога је, напросто, све мање. Ипак, ако је љубав права, сигурно ће трајати. Важно је да је партнер уз вас и у срећи, као што је и у најтежим тренуцима, у смрти, када се растајете од највољенијих. Битно је и давање. Ништа не можете да добијете ако нећете дати, а пре свега љубав, разумевање, спокој. Нема ништа лепше од тога ако можете да пружите спокој партнеру поред вас. Све то ја сам пронашла у мом Тодету и зато толико дуго трајемо - рекла је својевремено глумица која сматра да један потпис на папиру ништа не мора да значи:

- Напросто је била наша одлука да се не венчамо. Ништа нам ни овако не фали. Неки су ме због тога осуђивали, вероватно водећи се вером и традицијом, али када је папир икада нешто одредио? Шта кога брига како ја живим? У односу двоје људи битни су подршка, љубав и оно што се суштински живи. А тамо негде би и могао да стоји неки потпис, али не би ми ништа значио. То је само наша одлука била и ништа друго - рекла је глумица која не крије да је уз невенчаног супруга потпуно испуњена те да је безусловна љубав једина гаранција заједничког живота.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".