Извор:Фото: П. Милошевић, Фејсбук/Mirjana Antonovic

СЛИКА МИРОСЛАВА ИЛИЋА: Крије истину коју он упорно пориче

Извор: Нпортал

01.09.2022.

10:06

ИМЕ певача Мирослав Илић последњих година, осим због музике, у јавности се појављивало и због судског спора током којег је његова бивша партнерка, Мирајана Антоновић, настојала да докаже да је он отац њеног сина Девина.

Син Мирослава Илића исти је отац из његових млађих дана а да њих двојица неоспорно личе доказ је ова фотографија из прошлости. Многи су приметили да Мирослав Илић и син Мире Антоновић имају исте очи и осмех.

Подсетимо, Мирјана Антоновић саопштила је путем свог Фејсбук профила резултате које је Суд, према Мириним речима праведно одлучио а то је да Мирослав и Девин јесу отац и син. Након  бесомучног повлачења по судовима, Мира је ову вест поносно истакла на свом налогу и то речима:

– Драги моји стрпљиви Пријатељи. Данас је дан за славље. Стигла је судска одлука да Мирослав Илић и Девин Антоновић јесу отац и син. Ми смо данас заплакали од среће и веома смо задовољни. Захваљујемо се нашим сведоцима, нашем изврсном адвокату Виљаму Паспаловском, суткињи која је праведно одлучила, медијима који су све пратили, често се сатима смрзавали као и свима вама који сте нам годинама пружали подршку да истрајемо под огромним притиском, обратила се Мирјана јавности.

BloombergAdria.com

Мирослав није желео да призна сина,па је по том питању изнео свој став:

- Тој госпођи сам поручио да њен син има једног оца, а то је онај који га је признао и који се у документима води као његов отац. Али, ако она жели да му тај човек више не буде отац него да то будем ја, мора прво да поништи очинство тог господина - изјавио је наводећи да је у породичним односима Илић ипак све у реду:

- Мислим да мета нисам ја, него моја супруга. Ако неко хоће да тражи своје право, слободно нека изволи. Ми смо кроз то пролазили пре много година и моја породица се са овим не сусреће први пут. Ово не може да нас уздрма - поручио је кратко Мирослав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".