Извор:Фото: Профимедиа

НИСУ ЗА БРАК У ова 3 знака Зодијака рађају се најгори мужеви

Извор: Нпортал

01.09.2022.

19:04

ПРЕВИШЕ су окренути себи.

ОВАН

Ово је један од три ватрена знака у Зодијаку, чија продорна енергија руши све баријере. Међутим, када је у питању класичан брачни однос, мушкарцу Овну то никада не може да буде довољно. Он у браку настоји да тражи више и све му брзо досади, јер су му потребни нови изазови. Због тога мушкарци Овнови који се ожене, иако се можде не одлуче на развод, често се деси да су неверни у браку.

BloombergAdria.com

 

ВОДОЛИЈА

Како је ово знак који најмање верује у институцију брака, било какав покушај да живи формалан живот у браку може да му делује као одузимање сопствене слободе. Водолије се боре за слободне односе и у њима се најбоље осећају. Због тога никада не могу да гарантују за себе да ће бити поуздани мужеви, јер ће уместо тога увек бити много бољи пријатељи. Водолије се у младости ретко вежу за једну особу. Већ у поодмаклим годинама знају да сачувају брак и буду одани сапутници. Превише су окренути себи и праве ленштине када је у питању покретање на рад и односе.

BloombergAdria.com

 

ВАГА

Мушкарац Вага је неко ко по правилу тражи доминантнијег партнера од себе, јер на тај начин ствара баланс због своје неодлучности. Када има доминантнијег партнера у браку, онда то постаје уравнотежено, али само док другој страни то одговара. У кризама ће увек бити неодлучан без довољно иницијативе. Због тога се за мушкарце Ваге сматра да су слаби да би били глава породице. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".