Извор:Фото: АТА имагес

СЕВЕРИНА РАСКРИНКАНА: Ланчић на врату открио истину!

Извор: Нпортал

02.09.2022.

11:21

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић приведена је због физичког обрачуна са сестром

Полиција је пажљиво испитала сукоб на основу задобијених повреда који се догодио између сестара. Маријана је изјавила да Северина не жели да прихвати помоћ психијатра и да није првви пут да се дешавају породични сукоби.

- Северина ме млатнула кишобраном. Није истина да нису знали где живим и да се нисам виђала с члановима породице. Виђла сам се с њима пре епидемије корона вируса, а знало се да сам последње време у Немачкој - изјавила је Маријана после сукоба у стану своје и Северинине мајке.

Северинин адвокат Јасминка Билош изјавила је да је Маријана целу причу измислила и да је она напала певачицу.  Северинин тим је послао певачицине фотографије после туче. 

Маријанини пријатељи и познаници кажу како се управо фотографије певачице не подударају са њеном страном приче. Северина је тврдила да јој је сестра истргнула ланчић с врата, док јој се на фотографији с посекотиницом на челу на врату истиче златни ланчић.

- Како јој га је онда ишчупала? - запитали су се пријатељи Северинине старије сестре.

Они су такође упознати са Северининим темпараментинм карактером и сукобима који су се догодили раније у породици. 

Комшије нису видели певачицу на загребачкој адреси откако је била на разговору у полицији. Стресне тренутке породичне драме проводи повучено, контактира тек са најближима и својим адвокатским тимом. На њеним друштвеним мрежама такође засад влада “завет ћутње”. Објавила је видео са свог концерта у Поречу који је одржала пре десетак дана и оставља утисак да неће појашњавати шта се догађало спорне ноћи у стану њене мајке у њеном родном граду.

Северинина сестра се спрема да оде из Сплита, а њој ће бити упућене тужбе од Северининог тима и адвоката Јасминке Билош. 

- Северина је саслушана у полицијској станици ради пријаве њене сестре Маријане Поповић. ПУ загребачка поступала је по захтеву сплитске полиције. Поступање полицијских службеника у Загребу је било професионално и коректно. Према Северинином опису догађаја физичке повреде је Северини нанијела Маријана Поповић, а не обрнуто. Истргала јој је огрлице с врата и разбила мобилни. О томе постоје материјални докази, медицинска документација и сведоци. Очекујемо да се по Северининој казненој пријави покрене поступак против Маријане Поповић - рекли су за Индеx из Северининог тима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".