Извор:Фото: Профимедиа

ЗВЕЗДЕ СУ ИМ НАКЛОЊЕНЕ: Овим знацима ЈЕСЕН ће бити чаробна

Извор: Нпортал

02.09.2022.

19:26

ЊИХ очекују радикалне промене и нова искуства која ће им оплеменити животе, а затим донети срећу и успех на бројним животним пољима

Близанци

Припадници овог знака су током 2022. године имали доста шанси и може се рећи да су прилично успели да се осамостале. Планове које до сада нису испели да испуне довршиће у наредном периоду, ослањајући се искључиво на сопствене снаге.

Близанци који буду чврсто веровали у себе откриће да имају довољно снаге и одлучности и за најкомплексније изазове. Када се буду суочили с тешком одлукама, биће у стању и да јх само доносе без већих проблема. Планете ће дефинитивно бити на њиховој страни штагод одлуче да ураде.

BloombergAdria.com

 

Вага

Добра вест за њих је да ће се конфликтне ситуације ускоро решити, а да њихов унутрашњи мир неће због тога трпети. Ваге ће у наредним месецима остварити своје бројне планове, чак и оне које су привидно одложили до даљњег. Све је на њима, а планете су ту да им дају ветар у леђа у које год се послове упустили.

BloombergAdria.com

 

Стрелац

Наредних месеци ствари ће драстично почети да се мењају набоље за Стрелчеве. Промене које ће уследити натераће их да изађу из своје зоне комфора и да ураде нешто што им је раније било незамисливо.

Биће активни, али ће добити и слободу којој непрестано теже, а у исто време оствариће хармоничан однос с људима које воле. Савет Стрелчевима је да искористе сваку прилику која им се понуди и коначно ће пронаћи оно што их дефинитивно чини срећним.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".