Извор:Фото: В. Данилов

АЊА МИТ ПРОСЛАВИЛА ДЕВОЈАЧКО ВЕЧЕ: Гламур који се памти!

Извор: Нпортал

03.09.2022.

13:44

ГЛУМИЦА Ања Мит стаје на луди камен!

Само за неколико дана пред олтаром лепа глумица упустиће се у брачне воде са својим шармантним вереником пилотем Огњеном Весићем. Тим поводом су Ањине пријатељице организовале девојачко вече, а међу њима су се нашле и њене колегинице Љубинка Кларић и Ивана Дудић.

Ања Мит је заблистала у белој хаљини коју су красили бисери, а осмех са лица није скидала ни на тренутак.

Aња је на поклон од пријатељица добила торту у розе боји, која је иначе њена омиљена, а на њој је стајао натпис "Бриде то бе". Девојке су биле веселе због удаје пријатељице. Уживале су у једном локалу, одакле су продужиле у престонички клуб, на наступ певачице Марије Микић.

BloombergAdria.com

 

Глумицу је поклоном нарочито изненадила дугогодишња пријатељица која јој је уручила накит за најважнији дан у њеном животу што ју је, судећи по фотографији коју је поделила, посебно разнежило.

BloombergAdria.com

 

Венчање је заказано за септембар, те се припреме увелико приводе крају. Будућа млада најавила је да ће током свадбе променити чак три венчанице, што је посебно радује.

- Највише водим рачуна да нешто не заборавимо и без нотеса не излазим из куће. Имаћу и три венчанице и не знам која је лепша. Моја пријатељица Мерима, која има салон венчаница, била је задужена да се осећам као принцеза и једва чекам да их обучем, наравно не све три одједном (смех) - изјавила је недавно Ања и открила да ће на венчању узети мужевљево презиме Весић.

BloombergAdria.com

 


- Што се тиче мог презимена сви су навикли на њега, али Мит сада прелази у "уметничко" (смех) -нашалила се глумица и за Сторy открила колико је припреме за свадбу оптерећују.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".