КУБУРА ПЕЧЕ РАКИЈУ: Побегао из БГ-а на село, спрема дрва
05.09.2022.
10:17
ГЛУМАЦ Александар Срећковић Кубура све више слободног времена проводи на свом имању у селу Ратина, које се налази у близини Краљева.
Према његовим речима, у Београд долази само када има пословне обавезе и труди се да сваки слободан тренутак проведе далеко од градске вреве.
Да Кубура ужива у сеоским пословима добро се види из његових објава на друштвеној мрежи Инстаграм. Глумац ових дана пече ракију, али и црвену паприку, вероватно спремајући зимницу.
Кубура такође припрема дрва за зиму.
Иначе, Кубура у овом селу већ неколико година са својим кумом производи ракију од различитог воћа и вина, али у лимитираним серијама.
- Ускоро би требало да почнемо да припремамо кајсије, јабуке, дуње и шљиве за ракију, али и производњу вина. За једно две-три године планирам да са кумом отворим малу бутик дестилерију, а онда и винарију, а у плану је и да направимо етно-село у Ратини, где је ушће Западне Мораве у Ибар. Имам 49 година и осећам потребу за мирнијим животом, животом који није лишен тешког рада већ стреса. Физички рад ме јако опушта, поготово када после напора добијем конкретан производ - рекао је својевремено.
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".