Извор:Фото: З. Кнежевић

Предао се Лука Церовић, десна рука Џонија са Врачара

Извор: Нпортал

05.09.2022.

16:20

Вушовић, звани Џони са Врачара, у марту прошле године је био ухапшен у Доминиканској Републици, али уместо да буде изручен Србији која трага за њим, пуштен је из екстрадиционог притвора.

Лука Церовић, који према оперативним подацима важи за десну руку, односно најближег сарадника Николе Вушовића, званог Џони са Врачара, предао се данас! Како Курир ексклузивно сазнаје, он је данас у пратњи адвоката дошао у Палату правде, односно код судије за претходни поступак и одмах је спроведен у притвор.

За Церовићем је, подсетимо, била расписана потерница на предлог Вишег тужилаштва у Београду, које против њега и још двојице осумњичених води због изнуде.

Подсетимо, Вушовић и Церовић, наводно су на челу такозаног "врачарског клана" за који се спекулише да је преузео све послове Вељка Беливука, после његовог хапшења. Истражитељи су, како Курир сазнаје, наложили и да се њихво ДНК уколио постоји у бази упореди са траговима пронађеним у кући страве у Ритопеку.

Подсетимо, Вушовић, звани Џони са Врачара, у марту прошле године је био ухапшен у Доминиканској Републици, али уместо да буде изручен Србији која трага за њим, пуштен је из екстрадиционог притвора.

BloombergAdria.com

 

- Постоје индиције да је у хијерархији кавачког клана он преузео Беливуково место и постао најближи сарадник Звицера - објашњава он.

Иначе, и за Вушовићем је расписана потерница Вишег тужилаштва у Београду, и до због незаконитог поседовања оружја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".