Извор:Фото: Приватна архива

НУДИ КОЛА ЗА ПСА: Очајна власница љубимца моли за помоћ ФОТО

Извор: Нпортал

05.09.2022.

17:35

СВЕТЛАНА Панџић из Београда изгубила је свог вољеног љубимца у близини Алексинца, а проналазачу обећава награду у виду новца или њеног аутомобила.

Наиме, њен апел за проналажење пса расе ши-цу ових дана преплавио је друштвене мреже. 

Како се наводи, жена је колима кренула ка Владичином хану, када је доживела саобраћајну незгоду. У колима је била са оцем, мајком и псом Елом која се од шока због несреће отргла са повоца и побегла. 

- Трчала сам за њом, возачи су ме усмеравали, била је на километар испред мене - каже Светлана Панџић.

Након неколико дана, власница је објавила да извесни Дарко тврди да је пас код њега и да тражи да му уплати новац, али да не жели да јој пошаље слике, те се обратила људима за помоћ. 

BloombergAdria.com

 

- Хоће награду, али постнетом. Без слике пса који је код њега. Људи ако помажете ок, али не овако. Ако неко зна овог цовека, молим јавите, ја у овој паници не знам коме да верујем - написала је Светлана.

Након ове непријатне ситуације, жена је одлучила да понуди свој аутомобил у нади да ће то подстаћи људе да јој врате пса.

- Нудим ауто, Тојота ајго 2006 годиште. Одлична. У замену за пса који је вреднији од било чега, његову вредност не може ништа да замени. Нудим 500еу ко је узео и чува пса, мој је, молим вас, вратите га у свој дом. Бирајте шта желите. Све је горе без ње - наводи очајна власница. 

- Креће групна потрага. Хајмо Алексинчани, молим вас, помозите нам у потрази. Ви људи добре воље, сви хумани људи, нека нам се придруже у потрази за Елом. Окупљање и полазак је у 16 часова код Дома културе у Алексинцу. 

BloombergAdria.com

 

Уколико имате неке информације о несталом псу, јавите се власници путем телефона 017/484771 или 064/1015282.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".