Извор:Фото: Милутин Лабудовић

КУНДАЧИНА ОЖЕНИО 32 ГОДИНА МЛАЂУ: Спојио их семинарски рад

Извор: Нпортал

06.09.2022.

15:13

НАШ глумац Небојша Кундачина осим што је познат по својим бројним филмским улогама, интригира и детаљима свог приватног живота

Небојша је оженио 32 године млађу колегиницу Марију. Због једног семинарског рада на њеној првој години студија глуме, Небојшин живот се потпуно променио. Захваљујући семинарском раду су се упознали, зближили и заљубили, а двогодишњу романсу крунисали су браком 24. јануара прошле године.


– На факултету смо добили задатак да напишемо семинарски рад о представама које смо гледали, а ја сам погледала неколико у националном театру у којима је глумио Небојша.


- Његова глума толико ме је дирнула да сам му пришла после једног извођења са жељом да му поставим неколико питања о његовим улогама – рекла је Марија, а Небојша се надовезује како је био затечен тиме да неко тако студиозно гледа драмске комаде и пише семинарски рад о томе.

– Пошто после представе најчешће нисам у стању да мислим како треба, замолио сам Марију да се чујемо сутрадан. Желео сам да у међувремену мало размислим и, у славу науке, дам одговарајуће одговоре. И ето, сутрадан смо се чули и разговарали, наравно у позоришту и о позоришту, а међу нама су се одмах јавиле симпатије, препознали смо се.

(Глорија)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Небојша Кундачина #ВИП #глумац #Марија Кундачина #глумица