Извор:Фото: Алекса Станковић/Сарић С./ Горан Шљивић

ЗАВОЛЕЛИ СЕ ПРЕД КАМЕРОМ: Ови парови су се упознали на сету

Извор: Нпортал

06.09.2022.

22:04

ОНИ су се заљубили на снимању, многи су имали препреке, али ништа није могло да стане на пут њиховој љубави.

Осим тога што су одушевљавали публику својим глумачким вештинама и што су покупили симпатије глумећи заљубљене парове, многи домаћи глумци пресликали су то и на приватни живот.

Многи су се упознали на снимању, те започели љубавну романсу коју су касније преточили у брак.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Њих двоје представљају један од најпознатијих глумачких парова. Упознали су се на снимању филма Зона Замфирова, након чега су се одмах јавиле емоције.

BloombergAdria.com

Занимљиво је да су обоје у том тренутку били емотивно заузети, односно имали су своје партнере. Војин је био у браку са новинарком Наташом Миловановић, а Слобода је са редитељем Југом Радивојевићем била у вези.

Прошло је две године од њиховог упознавања, након чега су обоје раскинули своје емотивне везе. Убрзо су одлучили да открију своја осећања, те су упловили у љубавни однос.

Након четири године везе, њих двоје су се венчали. Круна њиховог брака јесу близнакиње Вера и Мила.

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Овај пар упознао се још за време студентских дана, а у љубавну везу упловили су снимајући филм "Свето место".

Њих двоје су такође снимали серију "Стижу долари", у којој су играли брачни пар.

BloombergAdria.com

„Сећам се, кад ме први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план! А мени је у почетку с њим било јако лепо, све је кренуло из дружења и спонтано прерасло у ово што имамо и данас. Најјаче су му оружје шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али и јако добар човек“, рекла је глумица једном приликом.

Њих двоје су добили и ћерку Анђелу, која је такође почела да се бави глумом

Тамара Драгичевић и Петар Бенчина

Њих двоје упознали су се давне 2011. године, те су се одмах заволели.

„Дуга шетња на +40 после једног кастинга била је довољна да схватимо да је та сила међу нама и после пар месеци престали смо да је игноришемо“, рекла је Тамара.

Њихова љубав и данас траје, а у браку су добили и двоје деце.

BloombergAdria.com

“Нашли смо се. Мање-више, то Тамара све савршено организује, а ја сам ту апсолутно у сваком тренутку. И онда се све то лепо преплиће. Све је питање љубави. И љубави између партнера и према професији. Кад нешто волиш, то није обавеза“, рекао је Бенчина за "Задовољну".

Упознали су се током снимања серије "Зора дубровачка", те су одмах прорадиле емоције. Њих двоје у почетку нису хтели да признају своју љубав, али убрзо су поклекли.

„То је изгледало као да ни сами нисмо знали шта се збива, тако да смо скривали практично и од себе самих, а не од колега. Из великог пријатељства се родила љубав и могу вам рећи да је то јако леп пут. Открили смо колегама након месец, два“, рекао је Момчило једном приликом.

Пар се венчао 2018. године, а у браку су добили двоје деце, Машу и Јакшу.

Занимљиво је и да је Момчило 9 година млађи од Јелене, која њиху љубав описује на сличан начин као и он.

"Били смо добри пријатељи и много смо разговарали. Ухватио ме на препад и добро је што ми није оставио времена да мислим.", рекла је глумица.

Оливера Бацић и Миодраг Драгичевић

Млади глумачки пар упознао се на снимању серије "Жигосани у рекету", а између њих одмах су севнуле варнице. Пар се недавно венчао, а остварили су се и у улози родитеља. Наиме, добили су ћерку Василију.

BloombergAdria.com

„Оља и ја полако улазимо у штос како се мењају пелене, кад треба дати цуцлу. Све долази на своје природно и све нам је лепо. Не могу речима да опишем како се осећам. Кад су ми људи говорили – видећеш кад добијеш своје дете, не могу ја да ти кажем која је то срећа – деловало ми је невероватно. А сад сам се у то уверио“, рекао је млади глумац.

Сања Јовићевић и Бранимир Поповић

Познати глумац редовни је професор на Факултету драмских уметности на Цетињу, док је млада Сања била студенткиња на истом.

Обоје су снимали у познатој серији "Будва на пјену од мора", након чега је планула љубав. За време снимања серије, Санаја је остала у другом стању са Бранимиром.

Пар се венчао 2013. године, а добили су ћерку Софију.

„Нас двоје смо прича коју не желим да делим са јавношћу, због свог и њеног личног мира“, рекао је глумац једном приликом.

Иначе, Сања је од Бранимира млађа 21 годину.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".