Извор:Фото: В. Данилов

НЕМАМ УДВАРАЧЕ: Дакићевој се због ОВОГА скроз променио живот

Извор: Нпортал

08.09.2022.

08:01

ВОДИТЕЉКА Снежана Дакић након развода је свој приватни живот чувала далеко од очију јавности.

Снежана Дакић пре осам година ставила је тачку на брак са бизнисменом Владимиром Микићем, са којим има ћерку Лауру (16). Од тада није за јавност говорила о свом емотивном животу, а недавно је, поред водитељског посла, у своју биографију уписала још једно звање - лиценцираног лајфкоуча. У њему ужива, али признаје да јој је "одузео" удвараче.

"Чак више немам ни удвараче! (смех) Заиста, када се човек промени, промени се и окружење. Квантно поље вам шаље људе који су слични вашем новом ја. Када се одвежете од токсичних осећаја жртве, кривице, самосажаљења, отпадају и токсични људи који провоцирају у вама таква осећања. Ви тада постајете аутентични, што је предуслов здраве везе. Мене интересују само еманциповани мушкарци који су у личном развоју, свесни себе и нису им потребни други да лече себе. Када схватите да ваша срећа зависи од вас самих, изнутра, тада можете да нађете стварно сродног партнера", објаснила је водитељка.

BloombergAdria.com

 

Иако је водитељски посао њена највећа љубав, прија јој промена и чињеница да је стекла нове вештине и знања.

"Кроз то сам стекла нове вештине које ми много помажу најпре у комуникацији, у избегавању неспоразума, затим да схватим колико се сви ми међусобно разликујемо и да научим то да прихватим. Једноставно сам додатно упознала себе кроз све то и схватила које су ме емоције саботирале. Упознала сам како мозак заправо функционише. И раније сам ја била отворена, али сам превише полазила од себе и друге сагледавала кроз своју призму. Ту сам грешила и била повређивана. Сада успевам да сагледам манипулацију и да јој се супротставим, ако треба", рекла је Снежана.


"Била сам поприлично уплашена како ће то прихватити. И сама сам била истраумирана претходним здравственим ризиком, после чега сам добила стент у главу. Ипак, можда ми је најтеже падао медијски притисак. Пролазила је са мном кроз разне животне фазе, никада је нисам лагала. Делиле смо све, и разочарања, сузе, смех", искрено је испричала Снежана.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Снежана Дакић #ВИП #водитељка #Владимир Микић