Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragana_mirkovic/АТА имагес

ЗБОГ ГАГИНИХ ФОТКИ ГОРЕ МРЕЖЕ: Црвени купаћи одушевио фанове

Извор: Нпортал

09.09.2022.

12:29

ДРАГАНА Мирковић се редовно јавља пратиоцима на друштвеним мрежама са прелепих дестинација које посећује, што је учинила и овога пута.

Певачица и њен изабраник Тони већ неколико дана уживају у лепотама Венеције, што је она забележила прелепим фотографијама. 

Драгана је на свом профилу поделила компилацију слика на којима се види како ужива шетајучи се трговима и мостовима Венеције.

Поред италијанског града, Драгана је овог лета посетила и Младиве, како она каже најлепше место на свету.

Слике са ове чаробне дестинације одушевиле су певачицине фанове јер су коначно Драгану видели у нешто опуштенијем издању.

BloombergAdria.com

Слике које су свима посебно запале за око биле су једна на којој је Драгана огрнута само бадемантилом, и друга на којој певачица позира у једноделном купаћем јарко црвене боје.

BloombergAdria.com

Испод слика наше славне фолк певачице низали су се коментари попут "Ти си супер жена", "Лепа до бола", "Излгледаш супер краљице"...

BloombergAdria.com

Подсетимо, певачица није поборник оваквог начина експонирања па је тако једном приликом изјавила како њу никада нећемо видети у купаћем костиму.

- Постојим 34 године на естради и никада нико није имао моју слику у купаћем костиму. Када су ме звали да се сликам, ја сам то увек одбијала. Нисам манекенка и као певач сматрам да не треба да се сликам у купаћем костиму. Мени је то било непријатно, искрено - рекла је Драгана једном приликом у емисији "Ексклузивно".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".