Извор:Фото: Н. Скендерија

ОВАЈ МУЗИЧАР ЈЕ МАЈИН ПРВИ МУЖ: Није желео да виђа сина

Извор: Нпортал

09.09.2022.

13:08

ПЕВАЧИЦА Маја Николић осим по раскошном гласу позната је и по бурном животу који води

Кад ватрена Нишлијка Маја Николић воли, онда варнице севају и док љубав траје, али и дуго после раскида. То је био случај са оба њена брака или, боље речено, мужа. 

BloombergAdria.com

Први пут удала се за црногорског музичара Мирка Шћепановића, са којим има сина Новака. Развели су се када је дечак напунио годину дана, а отац је дуго после тога одбијао да га види, па и да плаћа алиментацију. 

На суду су били и када је Новак постао пунолетан, а Маја је користила сваку прилику да јавно истакне како Мирко никада није дао ни динар за свог сина, већ га је подизала потпуно сама. 

- Не интересује ме ништа што има везе са Мајом и њеним животом. Све што се међу нама дешава није за јавност, решићемо то на суду - било је све што је Мирко Шћепановић имао да каже. 

Ништа мање драме Маја није имала ни са другим супругом Вуком Кандићем, с тим што је суд њему доделио старатељство над сином Лазаром, а Маји наложио да плаћа алиментацију.

На питање каје ли се због неке своје одлуке Маја Николић је одговорила:

BloombergAdria.com

- Не кајем се јер нисам имала боље изборе у време када сам била млађа. Уосталом, због свих тих одлука ја сам данас ово што јесам. То је био мој пут. Свакако се не бих враћала у прошлост јер то не можемо да исправимо. Моја највећа награда су моји синови, Новак и Лазар. Стојим иза изреке: "Боље добар развод, него лош брак“. Не патим ни због једне своје одлуке јер сам све радила од срца и из љубави.

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".