Извор:Фото: Инстаграм принтскрин

НЕСТАО ПРОФЕСОР: Породица сумња на најгоре

Извор: Нпортал

10.10.2021.

14:55

ПАТРОЛЕ полиције уз помоћ рођака, комшија и породице трагају за наставником физике Насуфом Селмановићем већ трећи дан.

У четвртак се изгубио сваки траг Насуфу, а последњи пут је виђен близу Градског стадиона, што је забележено на камерама. Виђен је како се креће у правцу насеља Кајетина.

''Око десет сати је, након што је обавио јутарњу куповину намирница, изашао из куће и рекао да иде да прошета. Како га није било сатима, а телефон је био недоступан, његова породица је кренула у потрагу'', наводи пријатељ наставника физике.

О нестанку Насуфа Селмановића, наставника Основне школе ''Рифат Бурџовић Тршо'' обавештена је и полиција која је започела потрагу.

''Тражимо га без престанка, велики број људи се активирао, ангажовали смо и човека са дроном који је снимио тешко приступачне терене, шумске пределе, али од њега ни трага, ни гласа. Неколико људи нам се јавило, наводно су га видели у неким селима, али се испоставило да су те Дојаве биле нетачне'', објаснио је Насуфов пријатељ.

Наводи се да се ником није замерио, а да нико није имао разлог да му науди. Страхује се да му је позлило, а да му се батерија испразнила.

BloombergAdria.com

 

Насуф Селмановић је у тренутку нестанка носио црну јакну и црну капу. Уколико га приметите, обавестите полицију позивом на број 192 или у најближој полицијској станици или породицу на број телефона 063/173-71-70.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".