Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/kaja_zutic

КАО ОД МАЈКЕ РОЂЕНА: Гола слика Катарине Жутић (ФОТО)

Извор: Нпортал

12.09.2022.

11:19

ИЗАЗОВНА и обнажена Катарина Жутић.

Глумица Катарина Жутић, давне 2004. године направила је потез због ког се ни данас не каје. Она се тада обнажила за часопис "Плејбој", а о том искуству говорио је тадашњи уредник фотографије овог магазина, истичући да му је управо то сликање било једно од омиљених.

– Готово све жене су имале исту причу – да ли може све да се види, а ништа да се не види? Имале су идеју да се то уради у неком полу провидном материјалу. Ми смо знали да то не може да прође. Многе су долазиле са захтевима да им се купи стан у Београду, више глумица нам је то тражило. И размишљајући кога следећег бисмо могли да зовемо, падне нам на памет Катарина Жутић јер смо се сетили да је она нудиста. Ја је позовем и она најискреније каже – Знате шта, ја планирам да идем на Аду Бојану, ако могу да платим хонораром свој боравак од месец дана тамо, мени је то сасвим довољно, започео је своју причу.

– Била је једина особа коју смо ми морали да смирујемо јер је она хтела све да покаже, а ми смо били у фазону – то не сме на насловну. Први пут смо имали тај контра моменат. Донела је чак и огроман црни ди**о на снимање, па смо смислили да се с њим фотка стилизована као ратница, Рамбо. Сви су се много смејали на том сету. Због већег хонорара нас је частила ручком – додао је Марко.

Подсетимо, Катарина Жутић већ неколико година ужива у вези са музичарем Немањом Аћимовићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".