Извор:Фото: В. Данилов

СРЕЋА У ДРУГОМ БРАКУ: Ово је муж Александре Јефтановић

Извор: Нпортал

14.09.2022.

09:47

ВОДИТЕЉКА Александра Јефтановић већ 12 година воли бизнисмена Александра Сашу Швраку, којем је родила двоје деце.

Александра Јефтановић и њен садашњи супруг везу су отпочели 2010. године, а упознали су се преко заједничких пријатеља. Александра је у том тренутку већ неко време била сама, након што се развела од првог мужа, рукометаша Огњена Кајганића, а Александар је претходно био у љубави са манекенком Јеленом Стожинић.

Након три године везе, Александра и Саша верили су се на Карибима, али су планове за венчање одложили због водитељкине трудноће.

Атрактивна црнка почетком 2015. године родила је ћерку Ану, а годину дана касније и сина Алексу, те је венчање уследило неколико месеци након рођења сина.

Пар је славље организовао у једном београдском ресторану, а присуствовале су му бројне личности из јавног живота, које је својим гласом увесељавао Саша Матић. Водитељка је судбоносно "да" изговорила у панталонама, будући да се није одлучила за венчаницу, већ за несвакидашњу одевну комбинацију.

Прво дете Александра Јефтановић родила је у 39. години, те је једном приликом говорила о томе да сматра да се никада не би остварила као мајка да није упознала Сашу.

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом - никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла је Александра једном приликом, гостујући у емисији "Магазин ИН".

Водитељка свог супруга не експонира јавно, те врло ретко на друштвеним мрежама објављује фотографије на којима се он види.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Александра Јефтановић #ВИП #водитељка #Александра Јефтановић муж #Огњен Кајганић #Александар Саша Шврака