Извор:Фото: Профимедиа/Инстаграм принтскрин/ilaryblasi

ПОСЛЕ ПРИЧЕ О ПРЕЉУБИ: Бивша одговорила Тотију

Извор: Нпортал

14.09.2022.

16:37

ПОСЛЕ исповести легендарног фудбалера Роме Франческа Тотија у којој је изнео да га је бивша супруга Илари Блази варала и да је то узроковало развод, огласила се и она и својом изјавом привукла пажњу јавности.

Почетком године славни италијански фудбалер развео се од заносне Илари после две деценије брака. Тоти и Илари су годинама важили за један од најскладнијих на јавној сцени, те је многе изненадила вест о разводу.

Принц Рима је у својој исповести за један италијански лист открио да је разлог за прекид била прељуба. Тоти је рекао да је Илари имала љубавнике, и да је пао у депресију када је то сазнао.

BloombergAdria.com

 

- Гласине су почеле да стижу до мене. 'Види, Илари има неког другог'. Заправо више од једног. Деловало ми је немогуће, али пронашао сам поруке - рекао је између осталог Тоти.

Није се дуго чекао одговор бивше госпође Тоти. Илари се после његових оптужби огласила преко свог адвоката Алесандра Симеонеа.

- Увек сам штитила своју децу и наставићу да их штитим. Заштита деце ми је на првом месту. Свако је одговоран за своје поступке - рекла је Илари и додала:

- Протеклих година видела сам ствари које би могле да униште око 50 породица.

Није желела да прецизира о чему је реч, али извор близак Италијанки за "Коријере дело Спорт" открива да је ово тек почетак, те остаје утисак да ни Тоти није невнашце каквим се представља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".