ЈАПАНСКО ПИВО, 30 ВРСТА СУШИЈА Завирите у гала мени Ђоковића
14.09.2022.
17:28
ВЕНЧАЊЕ Ђорђа Ђоковића и Александре Сашке Веселинов не престаје да инстригира јавност
Пар се заклелео на вечну љубав прво у Београду, у Цркви Светог Марка, а затим су весеље наставили у Црног Гори, где су обавили грађанско венчање на самој обали мора.
Породица Ђоковић мислила је на сваки детаљ, организовали су авио-превоз за 80 званица, забављали су их врхунски музичари и то током целог дана, док је на менију било свега и свачега.
Гостима су дан пре него што су отишли у Херцег Нови послали мени са понуђеним јелима, па су бирали између месног и рибљег. На лицу места чекала их је наручена храна, али и јапански мени који је припреман у том тренутку. Било је 30 врста сушија, а поред домаћих и страних вина, на свадби се служило чак и јапанско пиво којим су многи били одушевљени.
Током дневне журке на плажи и грађанског венчања, сватови су могли расхладе и освеже и то не са обичном водом, већ витаминском у којој су се налазили лимун и лимета.
Место у ресторану у коме су се проводили наводно, како преносе медији, кошта 100 евра, па су само за дан платили 8.000 евра.
(Курир)