Извор:Фото: Профимедиа

ТРИК КОЈИ ЈЕ ЗАЛУДЕО СВЕТ Ево како испеглати одећу без пегле

Извор: Нпортал

14.09.2022.

21:12

ОВО морате да пробате

Ретки су они који уживају у пеглању, због тога је све популарнија куповина одеће која не мора да се пегла.

Ипак, једна Аустралијанка нашла је савршен начин да има одећу коју воли и која мора да се пегла, а да је исправи и без пеглања.

BloombergAdria.com

 

Аустралијска тиктокерка Мила Шантел је позната на овој мрежи као неко ко има решење за сваки проблем у домаћинству. На њеном профили наићи ћете на прегршт трикова који су једноставни и делотворни.

Дакле, да бисте исправили ствари без пегле, потребно је да припремите посебну мешавину од два састојка. Помешајте једну чашу воде и једну супену кашику балсама за косу, а затим сипајте смесу у боцу са распршивачем. Затим, прсните течност на изгужвану одећу и загладите је длановима. Изненадићете се колико брзо ће одећа попримити изглед свеже испеглане.

BloombergAdria.com

 

Постоји још један трик који Шантел предлаже. За њега вам је потребно више састојака, али не морате ништа сами да пеглате. У две шоље воде додајте једну кашику белог сирћета да омекша тканину и једну кашику регенератора да "опусти" влакна. Порскајте одећу, па је окачите на вешалицу и оставите да се осуши. Шантел гарантује да ће за десет минута све неравнине и набори нестати.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".