Извор:Фото: В.Данилов

ПРЕ НОЛЕТА ВОЛЕЛА ЊЕГА: Овај тенисер је Јеленин бивши дечко

Извор: Нпортал

15.09.2022.

09:28

ОВИХ дана је породица Ђоковић једна од главних тема домаћих медија.

Након што су Ђорђе Ђоковић и Сашка Веселинов направили свадбу за памћење, једна од главних тема је и Новакова супруга Јелена.

Јелена и Новак Ђоковић су пар за који бисмо рекли да су заједно одкад знају за себе. Новак је најбољи тенисер свих времена, Јелена успешна жена посвећена породици. Овај пар заједно чини велика дела, а својом појавом увек скрећу пажњу.

BloombergAdria.com

 

Њих двоје су се заволели у тинејџерским данима, заједно су од двадесетих година, а 2014. су се венчали и потом добили двоје деце. Од почетка везе, па све до данас они важе за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени.


Ипак, пре Нолета, Јелена је волела још једног тенисера. Реч је о Ивану Бјелици, али њихова љубав није трајала дуго јер су били јако млади. С обзиром на тако младе године, о овој вези се и није писало, а након тога је уследила љубав са Нолетом који је касније постао понос целе нације и један од најпознатијих Срба у свету.


Иван Бјелица је почео да се појављује у медијима док је био у вези са глумицом Христином Поповић, али су раскинули 2018. године.

BloombergAdria.com

 

Занимљиво је да у опису Ивановог профила на Инстаграму стоји да ради у – Новак тенис центру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Јелена Ђоковић #ВИП #Новак Ђоковић #Јелена Ђоковић бивши дечко #Иван Бјелица #Ђорђе Ђоковић #Сашка Веселинов