Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/bojana__rodic/Јутјуб/ Kurir

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО: Детаљи свадбе Мирка Шијана и Бојане Родић

Извор: Нпортал

16.09.2022.

22:38

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска сутра жени сина Мирка Шијана са Бојаном Родић која јој је подарила унука Зорана док је још један наследник на путу

Сви обичаји на гала венчању ће бити испоштовани, а за славље породице ће искеширати 50.000 евра

- Верујте да је новац ту најмање важан колико то што се они слажу и поштују. Данијела и Богдан Родић баш воле Гоцу и она њих. Била је корона, посла није било, али за свадбу је Гоца отворила буђелар. Мирко је њен мезимац, а снајку обожава, такође ово је прво велико весеље у породици и весеље мора да прође како треба. Родићи нису хтели да дозволе да Миркова мајка сноси све трошкове, па су и они барабар учествовали у трошковима. Наравно, сав новац који младенци добију иде њима. Гоца, а ни Данијела и Богдан нису правили проблем - рекао је за "Курир" извор близак певачици.

BloombergAdria.com

 

Према његовим речима Мирко је комплетну организацију препустио будућој жени.

- Све њене жеље и замисао ће бити испуњени. Заједно су све заказивали, бирали детаље, музику венчаницу, одело, али главну реч води Бојана. Свестан је да финансијки нису у великим могућностима, али ће свакако бити на високом нивоу - рекао је извор.

BloombergAdria.com

 

Божиновска је узбуђена, али није желела да открива детаље.

- Сви смо веома узбушени и срећни. Не могу да вам кажем ништа о детаљима јер смо се договорили да све буде изненађење, имајте разумевања. Свакако, све битне детаље препустила сам Мирку и Бојани, а ја ћу споредне ствари да одрадим. Хвала што сте позвали и честитали- рекла је певачица недавно за "Курир".

BloombergAdria.com

 

На свадби ће бити и познатих, највише певача са којима се Гоца Божиновска годинама дружи и сарађује, а то су: Сања Ђордевић, Ванеса Шокчић, Злата Петровић, Ђани, Јашар Ахмедовски и други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".