Извор:Фото: АТА имагес

ГОСТ СЕ ИЗЛАНУО: Откривено име сина Бојане и Мирка Шијана

Извор: Нпортал

18.09.2022.

16:15

БОЈАНА Родић и Мирко Шијан данас ће се венчати, а све је спремно за најпосебнији дан у њиховом животу.

У једном тренутку певач је певао популарну песму "Свадба", а уместо познатих стихова "Од сутра ћеш брате прати судове", он је изговорио "Од сутра ћеш Зокија и Богдана да чуваш". Самим тим у јавности се алудира да ће други син, ког носи Бојана Родић, добити име Богдан, по њеном оцу, јер је први син назван по оцу Мирка Шијана, Зорану.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, младожења је одабрао црни смокинг који је упарио са белом кошуљом и краватом, док је млада заблистала у белој венчаници.

Он је направио прави спектакл у дворишту када је узео да пуца из пушке јабуку. Присутни гости су му аплаудирали, док се музика ори имањем у Тителу.

BloombergAdria.com

 

Мирко и Гоца Божиновска поздравили су се са породицом Родић која их је дочекала испред капије, па су наздравили и заиграли уз музику.

BloombergAdria.com

 

Иначе, ограда дворишта у Тителу је подигнута толико да ништа не може да се види у дворишту, а капија је гломазна и гвоздена.

Фасада је сређена и сада је у беж боји, а дрвене старе ограде зазидане су, па сада све изгледа луксузно и богато.

Кућа у Тителу је украшена у потпуности балонима и раскошним белим цвећем, а у дворишту влада еуфорија због предстојећег дана.

Мирко Шијан и Бојана Родић данас ће изговорити судбоносно ''да'' у познатом ресторану у Сурчину. Док Мирко дочекује своје пријатеље у Сурчину, у Тителу је све спремно за свадбу још једне ћерке.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".