Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic/Јутјуб Klipovi za odrasle

КИКИ СЕ ЦРКВЕНО РАЗВОДИ ОД ИВАНЕ Разлог овај Кристинин потез

Извор: Нпортал

20.09.2022.

11:07

УЧЕСНИК "Задруге" Кристијан Голубовић пре уласка у ријалити наводно је поднео захтев за развод црквеног брака од Иване Вељовић.

Иако је донедавно причао да то никад неће урадити, ипак се предомислио јер његова трудна вереница Кристина Спалевић има жељу да му судбоносно "да" изговори и пред Богом.

- Са Иваном сам венчан у цркви једном и заувек. И за сто година ћу о њој мислити да је најпосебнија особа у мом животу. Да бисмо се црквено развели, треба патријарх лично да нас растави, а ја на то никада не бих пристао - рекао је он за медије пре годину дана.

BloombergAdria.com

Ипак, Кристина је детаљно објаснила како је дошло до промене.

- Кристијан и ја ћемо се, ако бог да, и пре рођења детета венчати општински. И црквено венчање ће бити. Ја то планирам да буде кад детету будемо правили крштење. Не верујем да ће због "Задруге" стићи да се коначно разведе и да се венчамо у цркви. Мени је више стало до црквеног брака него до општинског. Општинско да, због папира и свега што треба за дете, а и свиђа ми се његово презиме. Ми смо послали мејл у парохију у Немачкој где се венчао. Он је причао да неће да се разведе у цркви све док нисам кренула да се причестим после поста. Свештеник ме питао да ли планирам венчање у цркви, рекла сам да бих волела, али да мислим да је то превише компликована процедура, па смо стали с плановима - прича она за "Курир" и додаје:

- Објаснили су нам да то све иде брзо и да се решава за десетак дана. Исто вече смо послали мејл у Немачку, у Цркву Светог Саве. Остало је да одемо у парохију којој припадам да се поднесе писмени захтев, и то се решава до месец дана, тако да ће Кристијан бити ускоро црквено илити брачно слободан човек. Кристијан са Иваном није венчан у општини, само у цркви, тако да ћемо нас двоје да обавимо и једно и друго - поручује она.

Кристина не крије да једва чека да постане госпођа Голубовић и верује да ће венчање с Кристијаном да јој донесе само лепе ствари у будућем заједничком животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".