Извор:Фото: Профимедиа

И ЈАЧИ ПОЛ ЈЕ ВОЛИ: Познати који нису одолели ПЛАСТИЦИ

Извор: Нпортал

20.09.2022.

21:50

ПРИПАДНИЦИ јачег пола такође су имали естетске корекције на себи.

Међу њима су претежно славни холивудски глумци.

Славне даме често су на мети коментара због свог физичког изгледа, те им се стално на терет стављају естетске корекције. Док једне признају шта су све урадиле на себи, друге пак оштро негирају тврдећи да је мајка природа заслужна за њихов изглед.

Међутим, у последње време припадници јачег пола такође су почели да се коментаришу. Многи холивудски глумци отворено причају о захватима којима су се подвргли, док се други не оглашавају. У наставку текста налази се списак оних за које се тврди да су се подвргли естетским корекцијама.

BloombergAdria.com

 

Славни репер ускоро пуни 50 година, док његово лице изгледа доста млађе. То је покренуло низ спеклулација да је радио естетске корекције, односно фејс лифтинг који је заслужан за његово затегнуто лице.

BloombergAdria.com

 

Глумац је у последње време драстично променио свој изглед, након чега му је фаца поприлично изобличена. Убрзо се и он нашао на мети критика и закључака да је радио ботокс. Познато је и да је имао неколико интервенција на носу. Међутим, глумац је демантовао да се подвргава естетским операцијама, те открио да је маска од птичијег измета заслужна за његов изглед. Иначе глумац има 59 година.

BloombergAdria.com

 

Млади глумац наводно је убризгао велику количину ботокса и филера након чега му је до изражаја дошла вилична кост.

BloombergAdria.com

 

Тамошњи медији наводе да је филерима допуно усне, јагодице и вилицу, те да је оперисао нос. Међутим, глумац је истакао да је имао повреду, након незгодног пада који је наводно одговоран за изобличен изглед његовог лица.

BloombergAdria.com

 

Тиха патња многих жена и синоним пожељног мукарца такође је имао корекције. Наиме, глумац је само оперисао уши како му не би "штрчале".

BloombergAdria.com

 

Славни глумац већ 10 година уназад често посећује естетске хирурге како би се подмладио. Један је од ретких који то не крије, те је једном приликом признао да је постао завистан од естетских операција. Он је истакао да је имао жељу да заустави процес старења. Међутим, многи тврде да је претерао, док је његова фаца очигледно у лошем стању.

BloombergAdria.com

 

Глумац је наводно оперисао нос, пре него што је добио улогу вампира у "Сумрак саги".

BloombergAdria.com

 

Глумац је оперисао нос чак два пута, док амерички медији преносе да је прву операцију имао док је био у средњој школи док је друга уследила након што је почео да се бави глумом. Поклекао је и популарном тренду "jawline", односно истицања виличне кости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".