Извор:Фото: АТА имагес

БУРАН ЉУБАВНИ ЖИВОТ: Имао два брака и са трећом сина

Извор: Нпортал

21.09.2022.

10:11

ТЕК са њом је спознао шта је права љубав

Прва велика љубав певача Хајрудина Харија Варешановића догодила се кад је он имао 19. година са његовом супругом Аидом.Пар је на верност пристао у ужем кругу, без медијске пратње 1983.године. Хари и Аида су две године добили ћерку Нађу. Како је сам изјавио, Хари се тада осећао сувише младо и неспремно да буде отац. 

Деценију касније, родио се и син Дамир,1994. године. Међутим, певач је добио 1992. године ванбрачног сина Мака, за ког је сазнао касније у животу. То је био са разлог више да се  брак са Аидом пољуља. 

BloombergAdria.com

 

Певач је једном приликом изјавио да је своју другу супругу Јасминку упознао још 1994. године, те да је тек тада схватио шта је то права љубав.

У интервјуу који је дао за "Пулс", сада већ давне 2006. године, певач је отворено говорио о природи свог првог брака са Аидом.

- У музику сам ушао због музике, а не због ствари које прате музику. Никада нисам имао проблема са дрогом, алкохолом и коцком. Једино се нисам спасао жена, а то је један од нуспродуката који иде уз музику, и то ми је најдражи порок. Са супругом сам имао малих трзавица, али ретко. Увек јој кажем: "Ко ти је крив. Сама си бирала. Ти си изабрала мене, а не ја тебе". Ја сам већ са 20 година био дефинисан као музичар и мој животни пут се знао. Мада, све се у животу може пребродити и превазићи. Са супругом сам остао у браку, компромисном браку. Због деце - истакао је тада Хари, признајући да већ деценију живео на релацији Сарајево-Минхен због Јасминке са којом је касније ступио у брак (2010. године), након што се развео од Аиде.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".