Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

ЈОВАНА РАСКИНУЛА СА ДЕЧКОМ? "Нисам жена која вара"

Извор: Нпортал

21.09.2022.

14:31

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић наводно је недавно раскинула везу са дечком Ненадом Санковићем, али није дуго самовала.

 Водитељка је наводно била та која је ставила тачку на однос са сином чувеног гинеколога Николе Санковића, али је наводно одмах нашла новог партнера, кога крије као змија ноге и још не жели да га прикаже у јавности.

- Јована је скоро оставила Ненада. То више није било то. Није могао да је прати и да се носи са свим оним што њен посао носи. Она је била та која је иницирала раскид. Свако је кренуо својим путем, али су остали у пријатељским односима. Ипак, Јована није дуго самовала, па је убрзо нашла новог удварача. Још су на почетку, али јој у свему одговара и супер се слажу. После тешког периода због претњи које је добијала на друштвеним мрежама и стреса који јој је све то проузроковало, нови дечко јој је пружио подршку и нашао јој се при руци. У питању је добростојећи и згодан мушкарац. Баш иде уз Јовану и њен темперамент - испричао је извор.

BloombergAdria.com

 

Јована је рекла да не жели да коментарише ове информације, али и да она није жена која вара, али зна шта жели у свом животу.

- Не желим да коментаришем свој љубавни живот. Време ће показати да ли смо Ненад и ја једно за друго и да ли ћемо опстати. Битно је у сваком моменту да смо искрени једно према другом. Ја нисам жена која вара, али сам жена која зна шта жели у свом животу - поручила је Јована.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".