Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/ The Late Late Show with James Corden

БЕЗ ОБЛИНА И НИКАД МРШАВИЈА: Ким смањила груди и задњицу?

Извор: Нпортал

21.09.2022.

20:30

СТАРЛЕТА забринула фанове

Ким Кардашијан важи за једну од најбоље стилизованих жена света и напознатију старлету, а милиони девојака су јој захвалне јер је тренд мршавих девојака потиснула у други план и дала облинама на значају.

BloombergAdria.com

 

Где год да се појави Ким привлачи пажњу јавности, а сада се појавила у емисији мршавија него икада и изазвала лавину коментара.

 

Фанови су закључили да се подвргла операцији смањења груди и задњице.

Ким је у последњих неколико месеци главна тема због драстичне промене изгледа. Све је почело од жеље да стане у хаљину Мерилин Монро за Мет галу, а тада је смршала невероватних десет килограма за три недеље. Потом је усликана у Лос Анђелесу у комбинезону кроз који су се оцртавала ребра, а потом је показала и вишак коже који је остао на стомаку.

BloombergAdria.com

 

Ким је овога пута гостовала у емисији "The Late Late Show with James Corden" и многи су приметили да старлета више нема бујно попрсје.

"Њене груди су много мање", "Шта се догодило са Ким и грудима?", "Изгледа болесно, не свиђа ми се", "Смањила је и груди и задњицу, изгледа јако тужно", "Треба да се заустави", "Она је постала опседнута килажом" само су неки од коментара на рачун њеног изгледа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".