Извор:Фото: Петар Милошевић, АТА Имагес

МАРИЋ ИСМЕВАО ЈЕРЕМИЋКУ Она одмах узвратила: "Срам вас било"

Извор: Нпортал

22.09.2022.

11:18

ГЛАВНИ и одговни уредник Хепи телевизије Миломир Марић у јутарњем програму поткачио је колегиницу Јовану Јеремић, а она је одмах реаговала на његов коментар.

Власница школе јахања Нина Шобота, која је била гошћа у јутарњем програму на Хепи телевизији код Миломира Марића је говорила о силовању у коњичком спорту, теми која данима потреса домаћу јавност.

Она је одмах на почетку свог гостовања истакла да је о томе прво говорила код Јоване Јеремић у јутарњем, на шта је Миломир Марић одмах реаговао коментаром:

- Требало је да одете у Тужилаштво, а не да се жалите једним новинама, једној новинарки, алудирао је речима на Јеремићеву, док је гошћа говорила:

- Не, ја сам прво све испричала Јовани Јереми", на шта је Марић коментар подругљиво одреаговао:

- А, онда је то већ озбиљна прича.

Јеремићева није желела да остане имуна на колегин коментар, али и на понашање водитељке у јутарњем која је све време превртала очима на спомен њеног имена.

BloombergAdria.com

- Шта се дешава на спомен мога имена? Коментари су сувишни! Знам да многе мој успех боли! Ја сам колегама са Хепија дала контакт и послала Нину. Ово ми је хвала - написала је Јована, па наставила да објављује инсерте из емисије.

- Девојчица која је Алиса у зељи чуда, која седи поред Марића, може да се шали сама са собом, што увелико већ чини свакојутарњим понашањем и изјавама да треба "цепати новине!", али се сигурно неће моћи шалити са Јованом Јеремић која је цео свој живот посветила уредништву, написала је она.

BloombergAdria.com

 

Волим када према ... испаднем човек, чисто да се види у чему је разлика. Срам вас било! Када је неко бољи научи да пружиш руку. То је пут ка личном саморазвоју, написала је Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".