Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/kristijan.krile_official

ОН ЈЕ НЕМОЋАН, КАО КОКОШКА ЈЕ: Гоца одговорила Кристијану

Извор: Нпортал

22.09.2022.

12:51

КРИСТИЈАН Голубовић изнео је протекле ноћи детаље његовог односа са Гоцом Тржан на шта певачица није остала имуна па је прокоментарисала све наводе ријалити учесника.

Кристијан Голубовић прошле ноћи ушао је у отворени сукоб са Иваном Маринковићем и у том тренутку споменуо је да је био интиман са његовом бившом супругом Гоцом Тржан.

BloombergAdria.com

Због ове Кристијанове изјаве огласила се и певачица.

- Ја заиста не знам о чему се ради ту. Ја тог човека, никад у животу нисам упознала, а камоли имала нешто са њим. Пошто су то немоћни мушкарци у питању, који не могу да се побију, него се понашају као кокошке, ништа ме од њих не чуди. Само бих замолила, да ме више не увлачите у тај муљ. Такође, бих додала да ће те тврдње које је изрекао на мој рачун, морати да докаже на суду, јер ја кап алкохола никад нисам окусила у животу, али хвала Богу добро зарађује од бламирања у Задрузи, па ће имати од чега да плати - рекла је Гоца за "Курир".

Подсетимо, Кристијан Голубовић је жестоко оплео певачици и открио да је био интиман са њом, али је такође и изрекао и неколико увреда на њен рачун.

- Смрдљивко један, дечка дирају, гледам дечка, не ваља им, зато што пева? Миљана је ср*ла по њима, као п**ке су ћутали, а знаш који су хонорари, слепци. Онај алкохоличар који нема јетру, нема очи никог да види, је** сам му Гоцу Тржан пре 100 година. Наркоманка једна. Је**м га у уста срмдљива - рекао је Кристијан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".