Извор:Фото:Antonio Ahel/ATAImages/ Принтскрин Инстаграм/vidojeristovic

ХАКОВАН ВИДОЈЕВ ПРОФИЛ? Са њега се огласио познати бизнисмен

Извор: Нпортал

22.09.2022.

16:41

ПРОФИЛ покојног Видоја Ристовића је по свему судећи продан, с обзиром на то да се са његовог налога огласио познати бизнисмен

Водитељка Николина Пишек изненада је постала удовица када је њен супруг, Видоје Ристовић, преминуо. Тада је, поред стреса који је прошла због његове изненадне смрти, водила и медијски рат са Видојевим оцем Мишом Грофом, који ју је оптужио да је са његовим сином била из интереса.

BloombergAdria.com

Данас се на Ристовићевом профилу појавила бизарна објава. Наиме, на Инстаграм сторију је Драгослав Илић Гаги објавио фотографију зграде, и таговао свој Инстаграм профил. 

BloombergAdria.com

Оно што је многима запало за око је што Видојев профил користи особа која користи и његову профилну фотографију, на којој се Ристовић налази са Николином испред матичара, али и то ће се ускоро променити, јер је Видојев профил - продат.

- Николина последњих месеци размишља како да пронађе новац да заврши кућу у Хрватској, њени трошкови живота су огромни. Морала је да исфинансира школовање обе ћерке, свој живот, рату у банци...Ово је можда видела као начин да заради и узела је добар новац - рекао је извор за "Информер".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".