Извор:Фото: Профимедиа

МИЉЕНИЦИ СРЕЋЕ: За ова три знака октобар ће бити чаробан

Извор: Нпортал

22.09.2022.

18:03

АСТРОЛОЗИ истичу да ће три знака Зодијака имати највише шансе да постигну велики успех у октобру и значајно унапреде свој живот

Лав

У октобру ватрени Лавови моћи ће да се максимално истакну у пољу каријере. Ваша радна способност и продуктивност, заједно са активном позицијом, помажу у освајању нових амбиција. Средина јесени за Лавове може бити обележена достигнућима у каријери. Могуће је да ћете добити жељену позицију и постигнете признање међу колегама и надређенима. Међутим, немојте превише дизати свој его, фокусирајте се на нове обавезе.

BloombergAdria.com

 

Девица

Октобар ће бити месец романтике и љубави за Девице. Усредсредићете се на јачање везе са партнером. Имајући на уму своје професионалне обавезе, можете пронаћи прави баланс и одвојити време за своје најмилије. Ако ваш однос са партнером не иде добро у последње време, можда ће вам заједнички одмор помоћи да поново запалите осећања. Могуће је да ћете до краја октобра сазнати лепе вести које се односе на породицу, пише "Сенса".

BloombergAdria.com

 

Стрелац

Фокус Стрелца у октобру биће усмерен на јачање професионалних позиција. Успећете да покажете своје снаге и вештине и остварите напредак у каријери. Уз нову позицију доћи ће не само нове одговорности, већ и повећање прихода. Ово ће вам омогућити да направите велике куповине и чак испуните свој стари сан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".