Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/mare.veljkovic

ВОДИТЕЉКА И ГЛУМАЦ ПРЕСРЕЋНИ: Наша прича је баш лепа!

Извор: Нпортал

23.09.2022.

10:07

ВОДИТЕЉКА квиза "Слагалица" Марија Вељковић већ неко време ужива у љубави са глумцем Растком Јанковићем.

Иако су у почетку крили своју везу, екипа "Папарацо лова" ухватила је пар како се љубе на улици. Марија и Растко сада су открили колико пријају једно другом, а посебно Јанковић није крио колико је срећан, те је извесно да ће ускоро почети и да живе заједно.

Лепа водитељка и глумица, која се овог пролећа развела од архитекте Милана Миловановића, није желела да прича о детаљима везе са Растком, али је признала да је лудо заљубљена.

BloombergAdria.com

 

- Хвала вам на позиву, али ми желимо своју љубав да живимо ван медија - рекла је Марија, а њен нови дечко је додао да му одавно није било тако лепо у љубави:

- Све је у најбољем реду, наша прича је баш лепа! Прија ми веза са Маријом, лепо нам је кад смо заједно. То је све што засад могу да кажем...

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Марија се овог пролећа, после десет година брака, развела од архитекте Милана Миловановића, с којим има троје деце.

- Деца и ја имамо нови животни простор. Мада растављени, ми смо мама и тата и то ћемо бити до краја живота. Родитељи смо већ деценију, а то није мало. Требало нам је време да бисмо се организовали. Он је остао у нашем стану, а ја сам се са децом и кучетом преселила у свој девојачки, у коме нисам била од 2009. године. Није лако, али наставиш живот... - причала је раније водитељка.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".