Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/takitadza/Јутјуб/Задруга Оффициал

ТАКИ УЛАЗИ У ЗАДРУГУ Проговорио о нападима на Мају

Извор: Нпортал

23.09.2022.

13:14

ОТАЦ Маје Маринковић не жели више да ћути.

Бројне оптужбе ових дана стижу на рачун Радомира Маринковића Такија и његове породице од стране бивших задругара, а након што је ишао линијом мањег отпора и није желео да се сукобљава са доскорашњим пријатељима своје ћерке, Мајин отац је сада ставио тачку на све наводе.

BloombergAdria.com

Таки се огласио први пут након скандалозних оптужби да је подводио ћерку и истакао да не жели да даје медијски простор људима који су фанови ријалитија.

- То су такве будалаштине да ја немам речи, моја Маја је ријалити звезда и најбитнија тамо. Сви они се каче на нас јер желе да уђу у ријалити. Немају више новца, па сада следи препуцавање преко медије у жељи да се истакну поново. Не желим да им дајем на значају - започиње Таки.

Мајин отац се такође дотакао и свог договора са продукцијом и када улази у ријалити, будући да се доста спекулише о његовом уласку на имање у Шимановцима.

- Све је договорено са продукцијом, чекам позив. Када они буду сматрали да треба да се нађем тамо, ући ћу - истиче Таки, а на питање како гледа на флерт његове ћерке и ожењеног задругара Емила има јасан став.

- За Мају је та прича завршена, видела је она колико има сати, нема код ње нећкања. Дала му је медијски простор и он је полетео, а она га је спустила и ћао - рекао је Таки за "Ало".

Подсетимо, познато је да је Таки улагао у Мајин изглед дуги низ година, а у више наврата је и сам истицао да је заслужан за њене скупе крпице, операције и промену изгледа, а увек истиче и да је веома поносан што је управо он све то ћерки обезбедио, а не неки анонимни спонзор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".