Извор:Фото: Профимедиа

БРЗОПЛЕТИ: Хороскопски знакови који су често неразумни

Извор: Нпортал

23.09.2022.

14:52

МНОГИ људи су непромишљени јер својим емоцијама дају приоритет у поређењу са свим другим стварима у животу. То их тера да високо цене свој став, па чак и да га стављају изнад стварности само зато што су њихова мишљења под утицајем њихових осећања. Ови хороскопски знакови су брзоплети и неразумни.

Ован

Овновима недостаје стрпљења и самоконтроле због проблема са љутњом, нетолеранцијом и наглом нарави, што их често доводи у тешке ситуације у којима не могу јасно да размишљају. Овнов немир често омета њихову способност доношења рационалних одлука. Ови људи су егоцентрични и не схватају ствари превише озбиљно.

Бик

Будући да је Бик један од најосетљивијих знакова, не могу бити реалнији у приступу животу. Када се осећа емотивно, Бик има тенденцију да избегава стварност и треба му времена да потпуно прихвати своје емоције. Не могу да превладају повређеност, што их тера да доносе лоше одлуке у животу стављајући своје емоције изнад стварности.

BloombergAdria.com

 

Рак

Од свих хороскопских знакова, Рак се сматра најемотивнијим. Иако је немогуће рећи јесу ли заиста погођени. Када су повређени, умеју да се изолују, уместо да се јасно и конструктивно суоче са проблемом. Већину времена својим емоцијама дају предност над логиком и истином, што резултира тиме да ствари схватају емотивно или погрешно тумаче понашање других људи.

Лав

Чак и када је на погрешном путу, Лав настоји да покаже властиту праведност. Припадници овог хороскопског знака често скачу између озбиљности и смеха. Типичан Лав у већини својих животних одлука пркоси логици јер не воли када нешто што му припада примети неко други, па макар му то и шкодило.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".