Извор:Фото: Инстаграм/ancikulic/miljana_kulic_official

СЕСТРА ПРОЗВАЛА МИКСИ Објавила слику:"Борба против генетике"

Извор: Нпортал

23.09.2022.

17:52

СЕСТРА ријалити учеснице Миљане Кулић, Ана Кулић, која је по занимању фитнес инструкторка, активан је корисник друштвених мрежа, где редовно објављује провоктивне снимке.

Њене фотографије остављају без даха и не либи се да покаже своје тело у бикинију како би била велики подсртек и свим другим девојакама које кубуре са килажом.

BloombergAdria.com

Кулићева је поред инструкторке стручњак и за план исхране.

Миљана Кулић  која је недавно изашла из болнице са 22 килограма мање, а претходно била у животној опасности након операције желуца у Турској, тренутно се налази код куће, а сви у породици Кулић се труде да јој помогну у њеном опоравку.

BloombergAdria.com

Миљана је такође на посебном режиму исхране будући да након овако ригорозног захвата не би смела да једе количински много као што је то чинила раније.

Ана Кулић је по струци фармацеут, али се бави како фитнесм тако и вођењем тренинга и исхраном је велика је подршка својој сестри, па је тако и пре неког периода на свом Инстаграм профилу објавила колаж фотографија где је упоредила себе и Миљану написавши:

BloombergAdria.com

– Стална борба против генетике – алудирајући на Миљанин изглед.

Многи су ово протумачили као да Ана исмева Миљану, међутим не сумњамо да се најмађа Кулићка труди да помогне својој сестри и да јој пружи подршку у овом делу њеног опоравка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".