Извор:Фото: Профимедиа/Милена Анђела/Лабудовић

ПОПУТ ШЕР И ДРАГАНЕ: Злата у друштву холивудског ЗАВОДНИКА

Извор: Нпортал

23.09.2022.

20:27

ЗЛАТА Петровић је увек знала како да скрене пажњу на себе и да буде главна звезда догађаја.

Певачица Злата Петровић од када се појавила на нашој музичкој сцени не престаје да интригира фанове како својим изгледом, тако и љубавним животом. 

Оно што је неоспорно јесте њен дар и таленат за певање.

Веома често су певачицу Тању Савић када се појавила у "Звездама Гранда" поредили баш са Златом Петровић. Оно што их је повезивало јесу специфичан осмех и шарм, невероватна физичка сличност, као и вокалне способности.

BloombergAdria.com

 

Злата Петровић је у младости била тиха патња многим мушкарцима. Таман када медији помисле да ће да се скраси са једним мушкарцем, она га остави и појави се са новим.

Тако је једном приликом ухваћена руку под руку ни мање ни више него са холивудским глумцем и заводником Аленом Делоном.

BloombergAdria.com

- Па наравно да неће. Ален ми је само одскочна даска да ускочим у свет филма, јер кад могу Шер и Драгана Мирковић што не бих и ја.

BloombergAdria.com

 

Јавности је познато и то да је својевремено Саша Поповић био лудо заљубљен у Злату, да ју је чак и запросио, али да је она рекла не.

BloombergAdria.com

 

Данас Злата иако је доста времена прошло од њеног првог естрадног појављивања у медијима, и даље може да се похвали завидном фигуром, па тако изгледом парира и много млађим колегиницама.

BloombergAdria.com

Буран љубавни живот

Њен приватни живот је одувек био интересантан медијима. Родитељи су је удали на силу када је имала четрнаест година, а она је две године касније напустила мужа и удала се за другог.

BloombergAdria.com

 

Била је у браку са певачем народне музике, Хасаном Дудићем, али су се развели. Након тога се удала за ТВ-лице, Зорана Пејића - Пеју, међутим ни тај брак није потрајао.

BloombergAdria.com

 

Из оба брака има по једног сина. Године 2010. учествовала је у ријалитију Фарма.

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај интервју је изашао у "Сабору" 7. марта 1994. године.*

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".