Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ДЕЈАН НАПАО ЦАРА! Прекипело му - хаос у Белој кући!

Извор: Нпортал

12.10.2021.

08:04

ТЕНЗИЈЕ у љубавном троуглу Дејан Драгојевић-Филип Цар-Далила Драгојевић трају већ данима. Укућани сматрају да је Далила била превише блиска са Царем и да међу њима постоје нешто више од другарства, што је довело до кризе у браку Драгојевића. Дејан је синоћ најзад вербално напао Цара и расправљао се са њим о овој непријатној ситуацији.

У емисији "Претрес недеље" било је јако бурно, а једна од главних тема био је управо љубавни троугао. 

Дејан Драгојевић је устао да коментарише ситуацију.

- Никад лоше нећу причати о Далили, ништа ружно, ја сам синоћ причао све, кад ми се плача плачем, немам проблем, шта год да буде између нас не бих дао ништа да јој се деси. Мене нико не зна, ја се суздржавам, она је била импулсивна, онда сам ја смањио да направим баланс. Што се тиче Цара, не могу да убацим у главу да се она дружи са њим. Њега боли што задругари не нападају Далили, да она раскине са мном. Смета ми што она уђе у пријатељски однос, свака особа јој забола нож у леђа. Не могу да убацим себи у главу да он за Мају Маринковић каже да је ку*ва. Ја сам њој рекао пази се ситуација да не останете сами, да не буде нешто после - рекао је Дејан.

BloombergAdria.com

 

- Нисам имала право да урадим оно што сам урадила, тај човек има право то да уради, ја сам после причала са Мићом, али ја сам у том тренутку реаговала тако - рекла је Далила.

- Он се игра врсте пецкалице, у однос се не улази неискрен. Не можеш да волиш жену која је удата. Ја не могу да слушам више. Данас са једном сутра са другом - рекао је Дејан.

BloombergAdria.com

 

- Ја размишљам о њој, сањам о њој - рекао је Филип.

- Ја никада не бих могао да будем са заузетом девојком никада - рекао је Дејан.

- Ти си рекао да сте се смували из ината - рекао је Цар.

- Шта лупаш ко је то рекао, то је Менсур изнео - рекла је Далила.

- Ја нећу да чекам клипове и питања, ја ћу да кажем искрено шта мислим - рекао је Цар.

- Постоје људи који су спајали Далилу са многима, да би нас раставили - рекао је Дејан.

- Она је лош човек - рекао је Цар.

- Мени је било тешко да испратим њу, она је јака жена - рекао је Цар.

- Ја сам синоћ рекао он је момак болестан, она је као зграда и лепа и чврста и све и не дозволи да ти ветар сруши зграду - рекао је Дејан.

- Ја ово нисам направио из пријатељства, немам проблем да кажем да ми се свиђаш. И ја се могу заљубити у њу, ти Дејане спашавај шта можеш - рекао је Цар.

BloombergAdria.com

 

- Ја немам шта да спашавам - рекао је Дејан.

- Ја тешко подносим раздвајање, волим је, ње нема пет минута ја је одмах зовем. Она оде на едукацију за нокте, ја све време седиим са њом. Ми стално путујемо зајендо. То је врста моје љубави према њој. Не знам да ли мене неко разуме. Сад кад она каже да сам је угушио и то, то је наш однос који смо изградили. Она у ријалитију воли да се дружи и вамо и тамо. Она напољу може да буде две недеље у кући, не излази напоље, а онда у једном дану обиђемо два града - испричао је Дејан. https://youtu.be/zk1gIRF30p0

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".