Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

ИЗБАЧЕН ИЗ ГРАНДА, ПА УСЛЕДИО ОБРТ: Где је сада Ренато Хенц?

Извор: Нпортал

26.09.2022.

13:56

РЕНАТО Хенц је искористио своју популарност појављивањем у "Звездама Гранда" на прави начин.

Тек што је почео да под уговором ради за Гранд продукцију Ренато Хенц нашао се у проблему те је сарадња између њега, Саше Поповића и Жике Јакшића прекинута. Наиме, талентовани Пожаревљанин заказао је наступ без знања водећих лица популарне компаније, чиме је прекршио једну од клаузула и моментално добио отказ. Бранио се тада Хенц да је то био једини начин да прехрани четворочлану породицу али Саша и Жика за њега нису имали слуха.

Упркос томе што је прекинуо контакт са највећој продукцијском кућом, са којом је планирао и израду албума Ренато Хенц није одустао од музике. Придружио се тиму Ситои рекордса, а затим и РТС-а за који данас ради инструменталну музику.

BloombergAdria.com

 

Музика коју је до сада радио намењена је специјалним емисијама културног и забавног програма, а највећи део емитује се управо на РТС-у.

BloombergAdria.com

 

Ренато стоји иза шпица и пропратних деоница емисија "Сат плус" и " Лов и риболов", а тренутно ради на припеми класичног албума, за који се нада да ће бити готов до октобра.


Ренато Хенц један је од ретких музичара који своју приватност не даје на тацни. Остао је доследан томе да каријеру гради искључиво на свом раду, стога се о његовој породици мало зна. Ипак познато је да су супруга и ћерке Хелена и Дарија његова мирна лука и склониште од проблема.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".