Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊОЈ ИМА ДЕВОЈАЧКУ КИЛАЖУ: Ово је Цецина дијета

Извор: Нпортал

26.09.2022.

16:56

ИЗВАЈАНА фигура је њен заштитни знак

Иако је имала два порођаја, Светлана Цеца Ражнатовић никада није кубурила са великим вишком килограма.

Са друге стране, не крије да обожава да једе разне специјалитете, па је у једном периоду "набацила" око пет килограма вишка.

- Никада нисам имала проблем са килажом, јер ми је генетика одлична. Међутим, пре извесног времена почела сам да се гојим. Суочила сам се сама са собом и рекла себи да желим, пре свега, здравије да живим. Посетила сам сјајну нутриционисткињу коју годинама знам преко заједничких пријатеља", каже Цеца за "Информер".

BloombergAdria.com

 

Сматрала је да се здраво храни, а уз све то је постила и сваки пост. Али, како није била задовољна одразом у огледалу, желела је да направи неке промене.

- Пошто обожавам месо и салату, исхрана ми се базира на томе - истиче Цеца.

И наглашава да јој није било лако да се навикне на потпуно другачији режим исхране.

- Првих недељу дана ми је било најтеже, јер је веома битно у колико сати једем. Није ми било лако да ускладим време за оброке са својим пословним обавезама. Између сваког оборка мора да прође 3 до 4 сата. Али, сада ми је много лакше објашњава Цеца и додаје да између сваког оброка мора да прође 3 до 4 сата - објашњава певачица.

BloombergAdria.com

 

Такође, велики је љубитељ и слаткиша, а када осети потребу за њима, обично се труди да поједен неку здраву посластицу.

- Када ми се једе нешто слатко, поједем, али по рецептури нутриционисткиње. Веровали или не, постоји рецепт за здраву нутелу и воћни пудинг. Такође је важно бити умерен у свему. И најважније правило је да ако једна дан прекршите дијету, сутрадан се вратите старом режиму, а не да се водите изговором "од понедељка ћу" - закључила је.

BloombergAdria.com

 

Међутим, Цеца није само увела промене када је исхрана у питању, већ је почела редовно и да тренира. Сада изгледа као на почетку карјере.

- Пошто не волим да вежбам пронашла сам начин да останем у кондицији а да не морам да оставим душу у теретани. Открила сам чари ЕМС вежбања - обучете одело кроз које иде струја. Ти тренинзи трају пола сата, ради - завршава ова фолк дива.

ЈЕЛОВНИК ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ:

Доручак: овсене пахуљице са воћем и чија семенкама

Ручак: орада и зелена салата

Вечера: потаж од бундеве

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".