Извор:Фото: Профимедиа

ПАС ИМАО "НЕЗГОДУ" Због тога жена три дана провела у болници

Извор: Нпортал

26.09.2022.

19:33

ЛЕКАРИ су несрећној жени дијагностиковали гастроинтестиналну инфекцију.

Жена из Бристола је хоспитализована након што јој је ћеркин пас обавио нужду на лице док је спавала. 

Аманда Гомо (51) провела је три дана у болници након што је чивава Бел имала малу "незгоду". Наиме, пас се осећао лоше и имао је дијареју, а део излучевина упао је несрећној жени у уста док је имала поподневну дремку. 

Након инцидента, жена је отрчала у купатило да се обрише, а касније је одведена и у болницу након што се разболела од гастроинтестиналне инфекције која се пренела од Бел.

Како се наводи, лекари су јој дијагностиковали гастроинтестиналну инфекцију која је кроз Белин измет доспела у њена уста.

Бел је одведена код ветеринара где су јој преписани антибиотици, а госпођа Гомо се разболела и морала да је да добије медицински третман како би јој било боље, али и поред тога истиче да опрашта псу због инцидента. 

Говорећи о овом непријатном догађају, она истиче да јој се у том тренутку син туширао и да је, пре него што је опрала садржај са лица, имала времена да се услика. 

На овом линку можете видети ту фотографију. 

- Било је одвратно, а ја сам сатима након тога повраћала, једноставно нисам могла да избацим укус из уста - каже она за британски Дејли мејл

- Дефинитивно ћу више водити рачуна о томе у ком положају спавам - рекла је ова 51-годишњакиња. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".