Извор:Фото: репринт ТВ Новости

ЖЕНА НЕСТВАРНЕ ЛЕПОТЕ И СНАГЕ: Она је Данилова највећа љубав

Извор: Нпортал

26.09.2022.

20:57

ДАНИЛО и Бранка су се упознали на планини Златар, а како је глумац једном приликом рекао, то је била љубав на први поглед.

Данило Лазовић је родом из Бродарева, дипломирао је на Академији за позориште, филм, радио и телевизију у Београду.

Бранка и Данило су се упознали приликом посете Златару, где је он учествовао на радничким играма. На Златар су тада дошли и чланови једног културно-уметничког друштва са Цетиња, а када је из аутобуса изашла лепа Бранка Милошевић, Данило је у шали рекао: "Њу ћу да оженим!"

То се и остварило, а пар је током складног брака добио четворо деце ― Милену, Јелену, Вука и Милоша.

Многи не знају како Бранка изгледа, а ретку њену фотографију својевремено је објавила глумица Милица Милша. Јасно је из једног погледа да је у питању дама праве лепоте, а Милица је нагласила да је она и Данилова највећа љубав.

- Прибој, Дани Данила Лазовића, на слици сам са Даниловом супругом Бранком , женом нестварне лепоте и снаге , која је родила четворо предивне деце и била Данилова највећа љубав и подршка, написала је Милица.

Подсетимо, глумац је преминуо је 2006. у 54. години од инфаркта.

Чувени спрски глумац Данило Лазовић оставио је огроман траг у домаћој кинематографији, а његове реплике из филмова и серија су постале легендарне Лазовић се трудио да свој приватан живот сакрије од очију јавности, а покојни глумац је скоро целог живота волео једну жену, своју супругу Бранку. Глумица Милица Милша је раније објавила фотографију са Бранком.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".