Извор:Фото: Анђела Стевановић

ТАЊА ВОДИ КУЛТНУ ЕМИСИЈУ: Ова позната глумица је њена ћерка

Извор: Нпортал

27.09.2022.

08:37

ИАКО је постигла запажење резултате у свету глуме, млада глумица Тамара Алексић и даље живи под паролом коју је прославила њена мајка Тања Петернек Алексић, водитељка ауторске емисије "ТВ лица као сав нормалан свет".

Многи мисле да ћерка телевизијске личности као што је Тања Петернек Алексић ужива у скупом животу, са најновијим моделима из различитих колекција креатора, Тамара то истиче да не пати да увек има скупе и нове моделе, иако може себи да их приушти.

BloombergAdria.com

 

- Остала сам иста као и раније. И даље млатарам рукама као кад сам била мала. И даље носим хаљину од пре шест година и облачим је за премијеру представе - рекла је својевремено ова лепотица која је већу славу стекла главном улогом у филму "Санта Мариа дела Салуте".
Колико не пати од ствари које можда и ремете свакодневицу и намећу привидан статус звезде, говори и чињеница да се вози тролејбусом, а нема сопствени аутомобил.

- Да се не лажемо, до последњег дана свог живота се и Десанка Максимовић возила превозом. Чиме бих се друго возила? Не поредим себе са Десанком него мислим да смо нормалан народ и да немамо неку илузију о слави. Ти си звезда! Не, звезде су на небу - јасно поручује плавокоса глумица.

BloombergAdria.com

 

Тамара је највише активна на сцени позоришта "Мадленијанум" и глуми у неколико представа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".