Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/takitadza

ТЕРА МЕ ДА СЕ ОБЛАЧИМ ПРОВОКАТИВНО: Шок изјава Маје о Такију

Извор: Нпортал

27.09.2022.

16:04

ЗАДРУГАРКА Маја Маринковић открила је детаље односа са оцем

Маја Маринковић истакла је да јој је Радомир Маринковић платио све пластичне операције јер сматра да младе девојке треба да буду атрактивне.

- Имам најбољег оца на свету! Воли ме као Бога! Сам ме је одгајао и увек ми је испуњавао све жеље. Кад треба нешто да купим, њега зовем. Купује ми веш, пиџаме, хаљине, парфеме, шминку, трепавице... Ма све! Зна коју величину гардеробе носим и какве ми се ствари свиђају, тако да имам поверење у њега да ће изабрати оно што је најбоље и најлепше - прича старлета и додаје да је Таки био заслужан и за њен стајлинг на уласку у "Задругу":

BloombergAdria.com

 

- Одлучила сам се за дугу, затворену хаљину. Рекао ми је: "Шта си то обукла?! Треба да уђеш као звезда и да будеш атрактивна, а не као нека баба."

- Послушала сам га и пресвукла се! Таки сматра да треба да изгледам секси јер сам лепа и млада!

Маја је открила и да је искеширао и све њене посете пластичном хирургу:

- Платио ми је силиконске груди, смањење носа, увећање јагодице... Па ваљда је боље да ми отац да паре за све то него неки спонзор!

BloombergAdria.com

 

Таки истиче да не жали новац кад је реч о његовој мезимици.

- Маја је ушла са више од десет џакова гардеробе у ријалити. Платио сам све те хаљинице и штиклице 23.000 евра. Мора да буде најлепша и да се лепо слика пред камерама - прича Мајин отац и открива колико је пара уложио у ћеркин изглед:

- Груди, напумпао сам јој и уста и носић. Дао сам јој новац иза тетоваже. То ме је коштало око 20.000 евра. Хтела је да изгледа као светске глумице и успела је у томе! Она из „Задруге", кад не буде дисквалификована, изнесе озбиљне паре и све потроши на путовања, рођендан, момке... У кући можда остави 100 евра.

BloombergAdria.com

 

Таки би требало да се прикључи наследници у ријалитију око Нове године. На питање да ли постоји шанса да имају жустре сваде пред камерама, одговара:

- Све је могуће! Не бих волео да има секс преда мном, за остало ћемо лако, рекао је Радомир Маринковић Таки за "Информер".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".