Извор:Фото: АТА имагес

ОГЛАСИЛА СЕ КИЈА КОЦКАР: Открила да ли се заиста свети Слоби

Извор: Нпортал

27.09.2022.

16:59

ПЕВАЧИЦА признала коме су упућене њене речи

Победница "Задруге 1", Кристина Кија Коцкар на свом Инстаграм профилу поделила је слику мајице са натписом "Помогла бих ти, али..." и многе подсетила на ситуацију из прве сезоне "Задруге" када је управо такву реченицу упутила бившем супругу Слободану Радановићу: "Помогла бих ти, али ме боли к...".

BloombergAdria.com

 

Иако су корисници поменуте мреже прво помислили да се Коцкарева обрартила певачу, она је за "Курир" објаснила да њена објава нема никакве везе са Радановићем.

- Заиста, због оваквих повезивања, избегавала сам било шта да постављам на друштвене мреже годинама, кад је неки датум или се њему нешто догађа у животу јер увек налазе начин да нас повежу. Али и кад ћутим, чак и тад измисле!

BloombergAdria.com

 

- Е сад мајица... Та реченица је моја и људи је врло радо користе од "Тик тока" па до конверзације у свакодневном животу.

Мада, наставак, укључује и псовку, што није похвално, зато је нема на мајици, иако мислим да је у честим ситуацијама прикладна. И никог не занима на кога се тада односило. Апсолутно нема везе са Слободаном већ са мојим смислом за хумор у тешким ситуацијама.

BloombergAdria.com

 

Свакако постоји књига "Мој Потпис" која укључује директно Слободана и која остаје заувек. То је једина ствар.

Такође сам добила и мајицу на којој пише "Љубав твог живота", али то можете да припишете на више њих - рекла је Кија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".