Извор:Фото: Профимедиа

ЗА ЊИХ ЈЕ ОКТОБАР МЕСЕЦ СРЕЋЕ Пословне прилике и нове љубави

Извор: Нпортал

28.09.2022.

12:07

ОТКРИЈТЕ да ли се ваш знак налази међу она 3 која ће имати среће током октобра

Месец октобар доноси прилично добре вибрације за све хороскопске знакове, али три знака Зодијака имаће највише среће...

Бик

Здравље ће вас овог месеца служити као ретко када. Пословни и љубавни живот не заостају. Током октобра ћете остварити одличне и врло благородне професионалне контакте а иста вас срећа очекује и на емотивном плану. Напросто, овог месеца звезде раде за вас.

Ваш љубавни живот ће бити испуњен задовољством, страшћу и миром. Даме рођене у знаку Бика које су још увек „сингл“ имају све шансе да се заљубе током октобра. Током месеца се отвара и прилика за пословни пут у иностранство, пише Луфтика.

Близанац

Слободњаци у знаку Близанца ће имати потешкоћа да донесу неке коначне одлуке везане за љубав било да одлучују о новој авантури или о духовима прошлости. Звезде вам саветују да се опустите и пратите своје осећаје а исто важи и за заузете којима октобар доносе прегршт љубавне радости.

BloombergAdria.com

Наиме, имате све предиспозиције да унесете благослов у свој брачни или емотивни живот. Здравље ће Близанца служити одлично баш као и интелект који му доноси професионални добитак.

Водолија

Ваш љубавни живот ће бити фантастичан. Предузетници ће током октобра остварити одличну зараду од личног бизниса али и признање шире друштвене заједнице за свој рад.

Што се љубави тиче, заузетима ће у вези цветати руже. Проводићете пуно времена са партнером и у сваком тренутку ћете уживати осећајући се вољено и испуњено. Слободне Водолије ће се заљубити или макар срести потенцијалну љубав а оно што је сигурно јесте да вам звезде доносе најлепшу љубавну причу.

Наоружајте се стрпљењем како бисте својој деци објаснили шта су праве вредности у животу и имајте на уму да разговарате са децом а не са вршњацима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".