Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/uki_q

ПРЕТУЧЕНА СЕСТРА ПОЗНАТЕ ТИКТОКЕРКЕ показала повреде (ФОТО)

Извор: Нпортал

29.09.2022.

08:53

НАША популарна тиктокерка Уна Каблар, познатија као Уки Q, објавила је на Инстаграму да су њена сестра и беба од два месеца доживели физичко насиље.

Како она тврди, насиље су претрпели од стране сестриног мужа, који је такође наводно претио да ће јој одузети старатељство над дететом ако се разведе од њега.

- Муж моје сестре је вечерас претукао моју Сару скоро на мртво. Узео јој је главу и ударао њеном главом о плочице, стискао је за врат у покушају да је удави а након тога ударао шакама из све снаге. Притискао бебу стару 2 месеца и правио модрице, уз претње да ће јој одузети старатељство ако се разведе од њега - написала је Уна.

Како је даље Уна навела, он је своју супругу и дете одвезао у Војномедицинску академију, а затим побегао.

BloombergAdria.com

- Након што је вечерас унаказио, довезао је на ВМА и побегао док му нису дошли тата и брат јер је татин син. Дошли су смејући нам се пред полицијом уз добацивања са очеве стране како је поносан на свог сина и како ће тек да буде. Након што смо рекли да ћемо све да објавимо јавно, његов татица почео је да прети уз реци како он има лек и за то јер мисли да новцем може све да реши. У најбољем случају биће кажњен само забраном приласка иако је пребио моју сестру вечерас скоро на смрт и још увек не знамо које су јој све последице од његових повреда - написала је Уна и замолила све да поделе њену објаву како би им помогли у борби са породичним насиљем, насиљем над женом и бебом од 2 месеца:

- Имамо још пуно тога да кажемо али смо тренутно у шоку - додала је она.

Све се наводно издешавало синоћ око 21 час. Униној сестри су, како је навела, снимали врат, грудни кош. главу, плућа, а поднела је и кривичну пријаву полицији. Унина сестра се, како је написала, у једном тренутку и онесвестила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".