Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/milicatodorovicofficial

ПЛАТИЋЕМО ТИ ЈЕДАН СИЛИКОН: ''Не кукам што имам мале груди''

Извор: Нпортал

29.09.2022.

13:39

''НЕМАМ снаге за то''

Милица Тодоровић је задовољна својим изгледом и не жели да угради силиконе, већ је сасвим задовољна својим природним грудима. Певачица је изјавила да не осуђује колегинице које уграђују силиконе: 

- Не кукам што имам мале груди, волим их такве какве су! Немам потребу да стављам силиконе. Кад само помислим да треба да ми секу груди на месту где се налазе жлезде и где треба дете да дојим, желудац ми се окрене. Немам снаге за то - прича Милица и додаје да нема ништа против жена које иду код пластичара:

- Нисам против силикона у грудима. Ако нека жена заиста има потребу да повећа груди и није задовољна својим изгледом, онда и треба то да уради.

- Кажу ми: "Хајде, Милице, платићемо ти један силикон, а ти додај за други." Клавијатуриста који са мном ради годинама једном ми је рекао: "Леле, бре, Милице, стави нешто мало у те груди да заличиш на нешто." Смејем се томе - каже певачица за Информер и додаје да је увек задовољна својим изгледом, чак и када има вишак килограма:

BloombergAdria.com

 

- Никада нисам падала у депресију због килаже. Кад претерам са јелом само смањим оброке и то је то!

- Нервирам се због посла и кад се не наспавам, узмем теглу "нутеле" да се смирим. Не ваља ми то јер онда набацим који килограм вишка.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".