Извор:Фото: В. Данилов, Ата имагес

ПОРЕД СВИХ МИЛИОНЕРА: Слађа завршила у вези са Ђоганијем

Извор: Нпортал

01.10.2022.

22:47

ИМАЛА је симпатију из Партизана. Њене другарице сада живе као краљице

Певачица Слађа Делибашић испричала је да је имала прилику да се уда за доста имућнијег мушкарца, али да се не каје због везе са Ђоганијем. 

- Некад се питам да ли је могуће да ја, поред свих милионера тада у Италији, који су се качили за мене, изаберем Ђолета. Девојке које су тад биле са мном у групи сад живе као краљице. Једна Весна се удала за лика који има фабрике обуће, Рената се удала такође за једног који има ланце неких ресторана. Кажем себи: "Где ми је онда памет била", али не кајем се - рекла је певачица и  описала како је завршила у љубави са бившим. 

BloombergAdria.com

 

- Ја сам одмах после средње школе отишла с Ђолетом да наступамо по Италији, пре тога сам имала симпатију из Партизана кошаркаша Владу Драгутиновића. Раскинула сам пре поласка и некад жалим што сам кренула тим путем. Можда да сам остала у Митровици, била бих сасвим нешто друго. Неко покајање увек постоји у човеку.

Осим што су јој се отац Југ Делибашића и брат Игор бавили спортом, Слађа је била првак Београда у пливању за Партизан, а играла је и рукомет за Раднички, док је атлетику тренирала у Црвеној звезди. Касније је доспела код Локице Стефановић као плесачица, а тамо је упознала и Ђолета Ђоганија. Убрзо су почели да раде, али и да живе, као пар, а та веза је најтеже пала Слађином оцу.

BloombergAdria.com

 

- Мом оцу је било најтеже кад сам му саопштила да сам трудна и да се удајем за Ђолета. То му је било катастрофа. Желео је више. Ми с Косова бирамо мушкарца за цео живот, да буде твоје вере. Нисам тад тако гледала на људе, делим их на позитивне и негативне. Сада бих другачије урадила дефинитивно. Била ми је битна његова душа и какав је човек, тек после сам упознала његову породицу. Кажу да не треба гледати ко је и шта је, али параметри ипак постоје и то могу да применим сад код деце - истакла је певачица, па се кроз причу дотакла и краја њеног брака са Ђоганијем:

- Почео је да ми смета тај заједнички наступ с Ђолетом, требало је да ме пусти да будем лидер на бини, тако да сам одлучила да наставим сама с децом, да изађем из заједничке куће, знала сам да ћу успети и то је највећа моја снага. Желела сам да докажем да могу сама.

У периоду када су се развели, постојале су гласине да је разлог развода била садашња денсерова супруга Весна, тадашње Тривић. Весна је била плесачица у њиховој групи коју  је Слађа подучавала. Осим тога, сматрала ју је пријатељицом.

Делибашићка из брака с Ђоганијем има две ћерке Силвију и Маринелу, док Ђоле из брака с Весном, која је улогу Слађину заменила и у групи ''Фантастико'' има још двоје деце, сина Адријана и ћерку Лорену.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".